• malo brašna (za razvlačenje testa)
• 250 g lisnatog testa
• nekoliko supenih kašika džema od kajsije
• 50 g Plazme Mini Mini
• 1 žumance
• 1 supena kašika šećera u prahu
• 1 supena kašika mleka
• 30g Mlevene Plazme (za posipanje)
• šećer u prahu za posipanje (po želji)
Rernu zagrejte na 230ºC. Radnu površinu dobro pobrašnite pa lisnato testo koje se blago opustilo razvucite oklagijom tako da formirate pravougaonik. Isecite pravougaonik na pola po dužini, a zatim od svaku polovinu nožem izrežite na pravilne trouglove. Na svaki trougao stavite 1 kafenu kašičicu džema i jednu Plazmu Mini Mini. Uvijte kiflice pa ih stavite u pleh koji ste prethodno obložili papirom za pečenje.
Žumance, šećer i mleko umutite u manjoj činiji pa time premažite svaku kiflicu. Premazane kiflice pospite Mlevenom Plazmom pa stavite u rernu da se peku 15 minuta. Kada su kiflice pečene ostavite ih da se malo prohlade pa ih pospite šećerom u prahu i poslužite.